SpaVeluwe tijdelijk gesloten

Wellness op de Veluwe incl. culinaire Take Away voor de prijs van een normale dagentree...

SpaVeluwe tijdelijk gesloten


Geniet van SpaVeluwe Entree + Take Away, een zeer aantrekkelijk arrangement inclusief gratis Take Away, voor een buitengewoon ontspannen prijs. En wilt u daar nog een heerlijke behandeling aan toevoegen, dan staan de dames van SpaVeluwe Beauty voor u klaar.

Voor uzelf, met vriend of vriendin, of als bijzonder cadeau voor een ander: Sauna gecombineerd met een heerlijke Take Away, met keuze uit meer dan 20 gerechten.

Na afloop van uw verblijf ontvangt u van ons het Take Away gerecht van uw keuze. U gaat hiervan smakelijk genieten, onderweg of thuis.

Kaarthouders van SpaVeluwe en houders van een entreevoucher van VakantieVeilingen, ActievandeDag en Groupon kunnen ook boeken. U levert bij aankomst aan de receptie uw entreebewijs in en krijgt daarmee een korting op het arrangement van 15 euro. Het niet afnemen van de Take Away geeft geen recht op korting. Meld tijdens het reserveren bij het veld "opmerkingen" dat u gebruik maakt van badenkaart of voucher.

Let op: Iedere zaterdag badkledingdag van 09.30 - 16.00 uur.

fully-responsive

SpaVeluwe Entree
+
Take Away

4 uur of meer genieten van alle sauna's, stoombaden, baden, enz..Verlenging na 4 uur verblijf voor 1 euro per half uur.

Houders van een badenkaart of entreevoucher krijgen een korting van 15 euro. Keuze uit meer dan 20 smakelijke Take Away's.

Deze culinaire verrassing krijgt u na afloop van uw verblijf mee. Smakelijk nagenieten in uw auto of thuis.

Snelbruiner of hydrojetmassage bij te boeken voor € 5,- (i.p.v. € 10,-)

*weekend of badkledingdag toeslag € 5,-

Van € 47,50 voor € 27,50

nu reserveren t/m 16 december
fully-responsive

Neem ook eigen eten/drinken mee


Zolang de horeca verplicht gesloten is bieden wij u een smakelijk veilig en verantwoord alternatief.

Het is voor uw gezondheid van groot belang dat uw bloedsuikerspiegel op peil blijft tijdens het intensieve gebruik van sauna's en stoombaden. U mag daarom tijdelijk zelf uw maaltijd en drinken meenemen. SpaVeluwe heeft voor u plaats en tijd beschikbaar waar u deze veilig kunt nuttigen.

Aankomst dagelijks mogelijk vanaf 10.00 uur.


fully-responsive

Welke tijden?SpaVeluwe Entree + Take Away is dagelijks beschikbaar vanaf 10.00 uur. De laatst mogelijke aankomsttijd voor dit arrangement is 16.00 uur.

Op zaterdag is de laatst mogelijke aankomsttijd voor badkledingdag om 12.00 uur, en aansluitend voor naaktrecreatie de enige aankomst-mogelijkheid 16.00 uur.

Tijdens het reserveren ziet u de nog beschikbare tijdstippen.

nu reserveren t/m 16 december
fully-responsive

SpaVeluwe Entree
+
Take Away

Voorwaarden

LET OP: Er wordt geen horeca-service verleend tijdens uw verblijf, dit is namelijk niet toegestaan. U neemt zelf uw culinaire tussendoortje van huis mee, incl. uw (warme) dranken. SpaVeluwe kan niet voor koelen of verwarmen van uw maaltijd of drank zorgen. Alcoholische dranken zijn niet toegestaan. Laten bezorgen is niet toegestaan, en graag zelf even uw tafel opgeruimd achterlaten...