Tijdelijke aanpassing reserveringsbeleid

ReserverenBeste gast,

We mogen onze gasten weer mondjesmaat welkom heten, en doen dat met een aangepast arrangement. Alleen een rondje sauna doen zit er helaas nog niet in, maar voor diegenen die niet kunnen wachten hebben we een wel zeer ontspannen arrangement samengesteld met een heel relaxed prijskaartje. Meer weten, of meteen boeken? Kijk snel bij onze arrangementen. Let op, er worden maximaal 60 gasten toegelaten, waardoor we rust, ruimte, en persoonlijke aandacht kunnen garanderen.

Onze trouwe kaarthouders en bezitters van een entreevoucher van VakantieVeilingen, ActievandeDag en Groupon kunnen dit arrangement met een mooie korting boeken. Lees hierover meer op de pagina arrangementen.

Maakt u als houder van een 10-badenkaart, jaarkaart of entreevoucher liever geen gebruik van dit arrangement? Zodra de overheid alle beperkingen heeft opgeheven is ook alleen een saunabezoek weer mogelijk. Wij verlengen uw voucher vanaf dat moment met nog eens 6 maanden.

Let op!:

Badkledingdagen: Zaterdag 19 september. Van 09.30 - 16.00 uur. Vanaf 1 oktober iedere zaterdag badkledingdag van 09.30-16.00 uur.
Vanaf 16.00 uur is badkleding niet meer toegestaan, er wordt dan gestart met een middag/avond alleen voor naaktrecreatie. Hiervoor is het arrangement SpaVeluwe Compleet Diner beschikbaar.

Reserveer nu